מוצרי חלב מסורתיים בארץ
גידול צאן היה אחד העיסוקים העיקריים של בני הארץ בעבר,
ועודנו ענף הכנסה מרכזי באזורי המדבר וספר המדבר.
אבותינו – אברהם, יצחק ויעקב – כולם היו רועים…
החלב, אחת הסיבות החשובות לגידול צאן, הוא מקור חשוב לחלבון בתזונה שלנו.
היום קשה לנו לחשוב על שימוש במוצרי חלב ללא קירור.
אבל פעם לא היו מקררים, ולרבים ורבות מהבדואים/ות או הערבים/ות
החיים באזורים החמים של המדבר אין מקררים גם היום.
בהרצאה זו נבין איך אפשר לנצל את החלב, ואפילו הרבה חלב, גם ללא מקרר.
מהם המוצרים שניתן להכין ולשמר, ואיך להשתמש בהם.
חבל שאת הטעם אי אפשר להעביר בהרצאה….
משך ההרצאה כשעתיים
מחיר: 700 ש"ח + הוצאות נסיעה
ההרצאה כוללת מצגת, ויש צורך במקרן או במסך המתחברים למחשב.